Jeg hedder Henrik Stoubæk Karstensen og bor i Augustenborg.

  • Weekend far til en dejlig datter på 5 år.
Henrik Stoubæk Karstensen, kandidat for Fælleslisten

Henrik Stoubæk Karstensen

  • Blogger: Et-godt-liv-trods-smerter.dk
  • Er i flexjob-afklaring
  • Deltids – kørestolsbruger – kan gå 20-30 meter
  • Single
  • Telefonpasser for Augustenborg Spejdernes loppetelefon 21816511

Min dagligdag

Går og laver mit hus Henrikvenligt, eget ord for tilpasset mit handicap. Har en drøm om at få lavet en handicapvenlig have, hvor jeg kan have køkkenhave og vægdrivhus, som kan passes fra kørestolen.
Det vigtigt for mig at Emma og jeg nyder tiden vi har sammen til at lave noget fælles. Vi er begge meget glade for at være kreative, være ude i naturen og elsker dyr. Emma går til ridning, så vi besøger ofte hesten hun rider på, tit har vi også Chico med, det er mine forældres hund eller skulle vi sige Emmas hund, når hun er hos sin far.

Arbejdsulykke

Blev i 2011 udsat for en arbejdsulykke, hvor jeg fik foden mast mellem 2 el-stabler med en palle som mellemled. Min kollega overså at jeg holdt stille, så han påkørte mig og var så uheldig at hans palle ramte ydersiden af min højre fod, som blev mast mellem de 2 stabler.
Så mit liv blev vendt op og ned for anden gang det år, første gang var kun en lille måned inden, da jeg blev far til min højt elskede datter.
Bruger i dag kørestolen rigtig meget, da jeg ikke kan gå mere end 20-30 meter på en god dag. Mine kroniske smerter øges ved belastning af foden, samt jeg har fået 3 diskusprotationer oven i ved at gå skævt. Det betyder bare at mine diskusser er blevet forskudt, og at rygsøjlen trykker forkert på dem.

Blogger

Jeg startede op med at blogge, om at leve livet med kroniske smerter. Her fortæller jeg hvordan jeg må tænke kreativt, for at kunne få løst mange af hverdagens gøremål. Et af mine skøre påfund er at få lavet en vogn med generator og køletaske, så min mini-crosser/el-scooter kunne få strøm mens jeg var til festival. Det fungerede super godt, og var lykkelig for at kunne bruge min mini-crosser hele weekenden til DHB (Danmarks Hurtigste bil)

Mine erfaringer med “systemet”

Som i nok kan fornemme, har jeg i dag lagt alt bitterhed og drømme om det liv, som jeg kunne have haft i graven. Det er blevet erstattet af en stor forundring over, hvordan vores system fungerer.
Der er så mange ting jeg har undret mig over i min kontakt med kommunen, samt hvad høre af erfaringer andre har. For når man bliver ramt af en ulykke, skal man ikke trædes på, men hjælpes gennem systemet.
Ligesom de også skal hjælpes når de møder hjælpemiddelafdelingen første gang, Her har jeg dog haft så gode erfaringer, så de småting jeg har oplevet, er blevet så ubetydelige, at jeg intet problem har med at rose dem til skyerne.

Vil gå til valg på at få Sønderborg til at være den kommune, som….

– hjælper personer med handicap, af den ene eller anden slags, gennem systemet og sørge for at der er mulighed for at komme rundt i kommunen uanset handicap.

– er attraktiv for børne familier, ved og få højnet service niveauet i daginstitutioner, skoler og uddannelser.

– borgere og turister vælger fordi vi har nogle enestående natur og kultur tilbud, seværdigheder og muligheder for at tænke kreativt

– er innovativ, lyttende til borgerne og virksomhederne i kommunen, da det er deres kommune og dem vi repræsenterer.