Fælleslistens nye hjemmeside!

Vi er rigtig glade for at introducere Fælleslistens nye hjemmeside på adressen www.fælleslisten-sønderborg.dk ! Den skal sammen med vores Facebook side være vores digitale platform for kommunikation og dialog.
Gensidig dialog har altid været en hjørnesten i Fælleslistens værdigrundlag og det afspejler hjemmesiden også. Hjemmesiden er designet til at være overskuelig, brugervenlig og indrettet til tovejs kommunikation.

Ny adresse

Fælleslistens nye hjemmeside har fået en ny adresse, nemlig www.fælleslisten-sønderborg.dk . Den nye adresse gør det nemmere at finde Fælleslisten og søgemaskiner giver bedre resultat. Den gamle adresse virker dog stadig og leder også hen til denne hjemmeside.

Optimeret til alle platforme

Vores nye hjemmeside er optimeret til både PC, tablet og smartphone. Smartphone vinder frem som den foretrukne platform til digital kommunikation – selvfølgelig fordi vi har den lige ved hånden. Derfor er det afgørende at en hjemmeside automatisk tilpasser sig til alle platforme. Den flydende menu, som altid bliver i toppen af skærmen og den specielle mobilmenu gør det meget nemt at navigere på en smartphone.

Prøv det!

Integreret med sociale medier

Vi har placeret deleknapper til de sociale medier ved alle indlæg, så det er let et dele et indlæg. I dag er det helt afgørende, at en hjemmeside er godt integreret med de sociale medier. I kan dele på jeres egen Facebook, LinkedIn eller Twitter profil, eller via e-mail. Samtidig er der i højre side af skærmen et link til Fælleslistens Facebook side, så I nemt kan hoppe derover og kommentere indlæg.

Og del endelig vores indlæg! Prøv det nu!

Vi vil jo meget gerne ud til så mange som muligt og det kan I hjælpe os med, hvis I deler flittigt.

Nye indlæg kommer på Forsiden

Alle nye indlæg kommer på Forsiden, med de nyeste øverst. Samtidig tildeles alle indlæg en eller flere kategorier, som kan ses i højre side af skærmen, Vi bruger også tags, som er emneord der karakteriserer indlægget. Både kategorier og tags ses i højre side. Ved at klikke på dem, får man alle indlæg der passer til den pågældende kategori eller tag.

I højre side af menuen er der en søgeknap. Ved klikke på den kommer et søgefelt frem. Her kan man søge på hele hjemmesiden.

Gå på opdagelse på hjemmesiden! Find ud af hvad der gemmer sig under menupunkterne!
Vi vil gerne høre jeres mening, så send dem til os under “Kontakt”.

 

Del med dine venner
Udgivet i Fælleslisten og tagget , .