Dorte Elsner

Mit navn er Dorte Elsner. Jeg bor i Augustenborg.

Dorte Elsner, kandidat for Fælleslisten

Dorte Elsner

 

Jeg arbejder hos Inspiration i Sønderborg, hvor jeg har stor kundekontakt. Jeg arbejder meget med at modtage alle varerne og sørge for de er klar til butikken.
Jeg er mor til mine egne 2 børn og mine 2 bonusbørn, som alle er voksne og flyttet hjemmefra. Vi har en dejlig hund, som nu er vores “lille pige”. Jeg går op i at min familie og venner har det godt og hjælper meget gerne hvor jeg kan.

Fritid

I min fritid slapper jeg af i vores have og hus. Jeg ror kajak i Gråsten Roklub og er ligeledes medlem i Augustenborg Roklub, hvor jeg også ror. Så er jeg formand for Augustenborg menighedsråd, som jeg også synes er meget spændende.

Jeg stiller op fordi:

Jeg stiller op som kandidat til kommune valget, da jeg går op i at vi kan bevare vores mindre, lokale samfund og deres specialiteter. Skoler, børnehaver, fastholdelse af nuværende beboere, nye tilflyttere, arbejdspladser, kultur og bevaring af vores smukke natur og gamle boliger.
Jeg synes især det er vigtigt vi passer på vores smukke natur, så vi alle kan bruge den. Det gør ondt på mig at se vores smukke gamle boliger forfalde, det er vores historie og dem skal man passe på og bevare.