Camilla i Alsion

Del med dine venner

 Ved “Forfest til kommunalvalg 2017” på Alsion i Sønderborg, deltog Camilla Brejnbjerg Beier i panelet for Fælleslisten. Camilla gjorde det super godt og var det eneste “friske pust” i panelet.

Se Aase Nyegaards læserbrev, hvor hun går kraftigt i rette med Jyske Vestkystens omtale.

Camilla Brejnbjerg Beier repræsenterede Fælleslisten i paneldebaten og var den eneste “nye” politiker og den eneste kvinde der deltog. Camilla  stiller op for FÆLLESLISTEN til kommunal valget. Hun er formand for Lysabild Børneunivers og vil gerne ind og gøre en forskel for demokratiet. Som ny kandidat var hun især med til at inspirere andre unge til at interessere sig for lokalpolitik og demokrati.

Jyske Vestkysten bragte en artikel om arrangementet i fredagsudgaven den 7. april. Artiklen tog skridtet fuldt ud og kaldte arrangementet en fuser. Artiklen  var i det hele taget meget negativ, nedladende og arrogant i tonen. Journalisten overså  fuldstændig den eneste kvinde og eneste nyhed i panelet, nemlig Camilla.

Det blev for meget for Aase Nyegaard, som skrev et læserbrev, hvor hun går kraftigt i rette med Jyske Vestkysten for at latterliggøre et arrangement, der havde til formål at støtte demokratiet.

Du kan læse hele læserbrevet herunder: 

Mange tak for en utrolig sjov, ironisk, nedladende og arrogant artikel i JyskeVestkystens fredagsudgave om “Forfesten på Alsion”, som er en appetitvækker for at få især de unge til at tage del i demokratiet til kommunalvalget 2017.

Det er tankevækkende, at JydskeVestkysten i den grad gør grin med et arrangement, der har til formål at støtte demokratiet!

Fem deltagere fra politiske konstellationer havde sagt ja til at være i panel. Fire mænd og en kvinde.

Camilla Brejnbjerg Beier stiller op for Fælleslisten til kommunalvalget og var med i panelet. Hun er formand for Lysabild Børneunivers og vil gerne ind og gøre en forskel for demokratiet. Men artiklens forfatter har totalt overset den eneste unge kvinde i panelet! Tilmed en ny kandidat. Én af de unge, man gerne vil have fat i og en rollemodel for de unge, som demokratiarrangementet henvender sig til.

Alligevel bliver hun totalt ignoreret af avisens udsendte, og bliver som den eneste ikke omtalt eller citeret i avisen. Hvorfor interesserer avisen sig ikke for det eneste nye indslag ved arrangementet, i stedet for at nedgøre det? Er det fordi, det er nemmere og mere bekvemt for avisen at holde sig til de ” ikke længere helt så unge “politikere man kender i forvejen? Nu da deadline nærmer sig, som det nævnes i artiklen?

Det er nemt at kritisere, men hvad har JydskeVestkysten selv gjort, for at få de unge til at deltage i arrangementet? Nå nej – Hvor mange unge ved hvad JydskeVestkysten er for noget?

Aase Nyegaard, Gruppeformand Fælleslisten

Link til læserbrevet i JV: www.jv.dk/debatsoenderborg/Arrangement-i-Alsion/artikel/2496562 

Del med dine venner
Udgivet i Byrådet, Fælleslisten, Læserbrev og tagget , , .