Camilla Brejnbjerg Beier

Camilla Brejnbjerg Beier, kandidat hos Fælleslisten

Camilla Brejnbjerg Beier

Mail: camilla@listel.dk

Hej,
Mit navn er Camilla Brejnbjerg Beier. Jeg er 33 år gammel, alenemor til en datter på 6 år og bosiddende i eget hus i Lysabild.
Jeg læser Ernæring og Sundhed på UC Syd i Haderslev og bliver færdig til januar. Samtidig er jeg vikar ude på Bosager. Jeg har før haft min gang i flyvevåbnet, arbejdet ved den lokale bager, studeret sygeplejerske, været ansat i ISS og haft arbejde på Sauer Danfoss.

Hvad der er vigtigt for mig:

Mine fritidsinteresser er primært min familie, veninderne samt styrketræning og løb. Jeg har dyrket badminton i mange år samt gået til boksning og er generelt glad for sport og det aktive liv.
Jeg sidder som formand for Lysabild Børneunivers pt. Dette har jeg valgt, da jeg synes, det er vigtigt, at vi bevarer de små skoler og institutioner ude omkring i nærmiljøet, da det er dem, som samler befolkningen i de små landsbysamfund. Jeg har samtidig siddet i integrationsrådet som repræsentant for alle skolebestyrelser i kommunen. Jeg har veget pladsen for et andet medlem, som havde flere etniske danskere på sin skole og mente, det var mere relevant, at vedkommende sad der. Jeg har været glad for det og det har givet mig en indsigt i, hvordan det er at være etnisk dansker i kommunen.

Hvorfor Fælleslisten:

Jeg har valgt at stille op til byrådet for Fælleslisten, da jeg gerne vil være med til at skabe nogle forandringer i kommunen. Grunden til at valget faldt på Fælleslisten er, at ideen om, at vi ikke er styret fra Christiansborg tiltaler mig. Samtidig er Fælleslisten et parti, som er lokalt og arbejder for at fremme det lokale – både Sønderborg som by, men også de små landsbyer. Jeg ved valgprocessen tager tid, men jeg er villig til yde mit bedste og bruge den tid, der skal til.

Mine mærkesager:

  • Børn, unge og uddannelse.
  • De små landsbysamfund og det som får dem til at hænge sammen – cykelstierne
  • Sundhed i kommunen (børn, unge og gamle)
  • Borgere med særlige behov (børn, unge og gamle) og deres familier