Camilla Brejnbjerg Beier

Kandidat for Fælleslisten Camilla B. Beier

Camilla Brejnbjerg Beier, Lysabild – din byrådskandidat fra Fælleslisten til KV21.

Hej
Mit navn er Camilla Brejnbjerg Beier. Jeg er 37 år gammel, alenemor til en datter på 10 år og bosiddende i eget hus i Lysabild.

Mail: camilla@listel.dk
Mobil: 25 86 97 81


 


Jeg arbejder til daglig i Flyvevåbnet. Jeg har derudover en bachelor I Ernæring og Sundhed. Jeg har erhvervserfaring inden for bl.a. bageri, hvor jeg har arbejdet ved den lokale bager, studeret sygeplejerske, været ansat i ISS og haft min gang i produktionen ved Sauer Danfoss.

 Hvad der er vigtigt for mig:

Mine fritidsinteresser er primært min familie, veninderne samt styrketræning og løb. Jeg har dyrket badminton i mange år, samt gået til boksning og er generelt glad for sport og det aktive liv.
Jeg har siddet som formand for Lysabild Børneunivers. Dette valgte jeg, da jeg synes, det er vigtigt, at vi bevarer de små skoler og institutioner ude omkring i nærmiljøet. Det er dem, som samler befolkningen i de små landsbysamfund. Jeg har også siddet i Skole og Forældres hovedbestyrelse i København. Derudover har jeg siddet i integrationsrådet som repræsentant for alle skolebestyrelser i kommunen. Jeg har været glad for det og det har givet mig en indsigt i, hvordan det er at være etnisk dansker i kommunen.

 Hvorfor Fælleslisten:

Jeg har valgt at stille op til byrådet for Fælleslisten, da jeg gerne vil være med til at skabe nogle forandringer i kommunen. Grunden til at valget faldt på Fælleslisten er, at ideen om, at vi ikke er styret fra Christiansborg tiltaler mig. Samtidig er Fælleslisten et parti, som er lokalt og arbejder for at fremme det lokale – både Sønderborg som by, men også de små landsbyer. Jeg ved valgprocessen tager tid, men jeg er villig til yde mit bedste og bruge den tid, der skal til.

Mine mærkesager:

  • Børn, unge og uddannelse.
  • De små landsbysamfund og det som får dem til at hænge sammen – cykelstierne
  • Sundhed i kommunen (børn, unge og gamle)
  • Borgere med særlige behov (børn, unge og gamle) og deres familier
Del med dine venner