Fælleslistens profil

Fælleslisten er en forening, der har til formål at udvikle Sønderborg kommune til at være den bedst mulige ramme for borgernes liv og virksomhedernes udvikling.

Foreningen er ikke et traditionelt parti og er uafhængig af partipolitiske interesser. I modsætning til traditionelle politiske partier, som arbejder for at gennemføre partiets politik, skal Fælleslisten gennemføre borgernes politik, sådan som den bliver formuleret igennem foreningens politiske udviklingsproces. Foreningen skal gennemføre den politik som borgerne ønsker for at få de bedst mulige rammer for deres tilværelse.

Foreningen gennemfører den valgte politik ved at opstille en liste til kommunalvalget. De kandidater der bliver valgt ind for Fælleslisten, har til opgave at gennemføre Fælleslistens politik.

Foreningen er et attraktivt tilbud til moderne mennesker, som ønsker en lokal, kort og direkte adgang til at få indflydelse på kommunens udvikling og den politik der er nødvendig. Undersøgelser viser, at moderne mennesker ikke er særlig interesserede i at være medlem af et traditionelt parti, hvor de føler de bliver sat i bås som enten højre- eller venstreorienterede.

Derimod vil de gerne være samfundsorienterede og det er det Fælleslisten handler om!

Foreningen Fælleslisten er attraktiv for de mange mennesker, der holder af vores egn og ønsker at være med til at udvikle Sønderborg kommune. Alle de som ønsker at fokus skal være på Sønderborg kommune og vil have frihed til at vælge de løsninger og den politik, der er den rigtige for Sønderborg kommune, uden at skulle være bundet af traditionel partipolitik.