Fælleslistens Borgerpanel

Som noget helt nyt opretter vi et Borgerpanel, som alle kan tilmelde sig ved at bruge “Borgerpanel” formularen her på siden.

Borgerpanelet er åbent for alle der gerne vil bidrage til at udvikle Sønderborg Kommune og har en mening om det. Vi tror at mange gerne vil bidrage til Sønderborg Kommunes udvikling, men synes det er svært at komme til orde i de traditionelle politiske partier.

Det vil vi lave om på.

Formålet med panelet er at opbygge en tovejs kommunikation og en gensidig dialog om hvordan vi udvikler kommunen. Til forskel fra traditionelle partier har Fælleslisten ikke en bestemt ideologi eller en forudbestemt politik, som vi prøver at overbevise dig om er den rigtige. Hos os kan du få direkte indflydelse på hvordan vi bedst udvikler kommunen.

Vi vil løbende kontakte Panelet via email og spørge om jeres mening til aktuelle emner, ideer, nye politiske forslag, og selvfølgelig også hvad I synes om Fælleslisten.

Deltagelse i Borgerpanelet er uden forpligtelser og man behøver ikke at være medlem af Fælleslisten for at deltage. Alle er velkomne.

Vi håber at I tager godt imod initiativet og vil være med til at gøre en ekstra indsats for Sønderborg Kommune.