alle indlæg

Lysabild Børneunivers skal bestå
Af Aase Nyegaard Fælleslisten kan sige det meget kort og tydeligt. Selvfølgelig skal Lysabild Børneunivers bestå. Vi har kun hørt Read more.

Biogas i Sønderborg – nytter det noget?
Der er en for tiden en vældig debat i Sønderborg kommune om biogas. Det fyger med påstande og mange har Read more.

Medlemsmøde i Fælleslisten
Kære medlemmer i Fælleslisten, Som tidligere varslet, så inviterer bestyrelsen til medlemsmøde med gratis fællesspisning: Torsdag den 29. november kl. Read more.

Mobil i folkeskolen?
Erik Lorenzen, formand for Fælleslisten i Sønderborg kommune og tidligere formand for Børn- og Uddannelsesudvalget, bringer nedenstående læserbrev om forbud Read more.

Det nye byråd
Det nye byråd i Sønderborg kommune er lige startet op her i det nye år. Aase Nyegaard blev den nye Read more.

Hvad er Fælleslisten for en størrelse?
Der har været Fælleslister i Sønderborg området siden 1966. Det har altid været lister, der har fokuseret på de lokale Read more.

Indflydelse på Christiansborg
Vi hører tit fra de store partier, at en lokalliste ikke duer, fordi den ikke har indflydelse på Christiansborg En Read more.

Masterplan for daginstitutioner
Tilpasning af kapaciteten i  børnehaverne, ikke mere snak! Af Erik Lorenzen Formand for Børn og Uddannelse og Kandidat for Fælleslisten Budgetforligsgruppen Read more.

Fælleslisten støtter erhvervslivet
Kære Erling Duus, formand for Dansk Industri i Sønderjylland. Kommentar til dit læserbrev i JyskeVestkysten. Af Aase Nyegaard, Borgmesterkandidat for Fælleslisten. Read more.

Fælleslistens mål
Aase fortæller om de mange gode råd hun har fået af borgere og virksomheder på turen rundt i kommunen. Her Read more.

Nyt udviklingsselskab i Sønderborg
Sønderborg kommune har brug for mere udvikling og vækst for at opretholde velfærden i fremtiden. Fælleslisten foreslår nu at etablere Read more.

Medborgerhuse i landsbysamfund
Hvordan et medborgerhus skaber liv i lokalsamfundet. Aase besøger Ullerup og Notmark, som er to eksempler på, at medborgerhuse gør Read more.

Udvikling i lokalsamfundet
Hvordan kan det blive lettere at udvikle erhvervslivet i de små lokalsamfund i kommunen? Det er ikke altid let at Read more.

Kunstkolonien Augustenborg
Kunstkolonien – et eksempel på frivillighedens kræfter Kunstkolonien i Augustenborg er et rigtig godt eksempel på, hvordan frivillige ildsjæle får Read more.

Kulturen i Sønderborg kommune
Kulturen er fundamentet for både den enkelte og samfundet. Else Redzepovic fortæller om kulturens betydning for livskvaliteten, men også for Read more.

Skyways Technics
Skyways Technics – Sønderborg firma med global rækkevidde. Benjamin Nielsen er direktør for Skyways Technics, som i Sønderborg Lufthavn reparerer Read more.

Mads & Aase
Aase Nyegaard taler med Mads Friis, Benniksgaard, om erhvervsudvikling. Mads Friis er en initiativrig og alsidig personlighed, der driver hoteller, Read more.

Bedre erhvervsudvikling i kommunen
Det går jo meget godt! Det ser ud til at være den almindelige opfattelse op til kommunevalget. Det går da Read more.

Meningsmåling borgerinddragelse
Nu har I muligheden for at sige jeres mening ved at deltage i meningsmålingen herunder. Vi har i den seneste Read more.

Borgerinddragelse – Nordvang vejbyggeri
Der har i den senere tid været flere dårlige eksempler på manglende borgerinddragelse. Nordvangs forlængelse ud i Nørre Havnegade ved Read more.